День Державного Прапора України та 33-я річниця Дня Незалежності України title

День Державного Прапора України

та 33-я річниця Дня Незалежності України.

23 серпня щороку відзначається День Державного Прапора України.     24 серпня 2024 року виповнюється 33-тя річниця ухвалення Акта проголошення незалежності України.

Національний прапор – це один із символів державності і єдності нашого народу. Український прапор став ще й оберегом, з яким ідуть у бій наші захисники та захисниці, відстоюючи незалежність і свободу України у війні, з якою вдерлася в нашу країну росія. З державним прапором українці виходили і на Майдан у боротьбі за демократію і європейське майбутнє нашої держави. Ще до офіційного проголошення незалежності України синьо-жовтий прапор майорів над багатьма українськими містами і селами. У Києві вперше державний прапор, освячений у Софійському соборі, офіційно підняли 24 липня 1990 року – на флагштоку перед будівлею Київської міської ради

Незалежність України - це аксіома, яка не потребує доведення, власна незалежна держава - це природний стан та усвідомлений вибір українців. Сучасна незалежність України базується на тисячолітньому спадку державності й досвіді національного державотворення: 33 роки від створення та ухвалення Акта проголошення незалежності сучасної України і тисячоліття української державності.

Війна за Незалежність України триває. Агресор вторгся на нашу територію з наміром учинити те, що йому не вдалося за всі минулі роки і століття - підкорити Український народ.

Сильна незалежна Україна - це держава, у якій об'єктивно зацікавлений світ. Відстоюючи власну незалежність сьогодні, ми убезпечуємо народи Європи, всі цивілізовані народи світу від можливих посягань з боку російського агресора. Тому маємо повне право на максимальну підтримку всіх країн, які декларують себе як демократичні. Ми  боротимемося  до  звільнення  від  окупанта останнього  сантиметра  української  землі.  Тож  наше  суспільство  має консолідуватися  для  перемоги  над  агресором  та  розбудови  держави  як демократичної правової країни в сім’ї європейських народів.

ІНШІ НОВИНИ
17 вересня 2024 року в рамках підготовки представлення промислового комплексу міста Києва «Made in Kyiv» на міжнародній виставці «THE MSV INTERNATIONAL ENGINEERING FAIR» (Брно, Чехія, 8-11 жовтня 2024 року) відбулась робоча нарада.
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України інформує, що на інформаційному ресурсі Infobox Prozorro створений спеціальний розділ для замовників «Екологічні вимоги» (https://infobox.prozorro.org/gpprequirements) в якому розміщені рекомендації щодо:
Запрошуємо вас взяти участь у серії мітапів та воркшопі, присвячених розробці
концепту інноваційного хабу наукового парку Academ.City! Захід організовано хабом інновацій для міст СИНХРО ПРОСТІР за ініціативи та підтримки Департаменту промисловості та розвитку підприємництва ВО КМР (КМДА)
17 – 18 вересня 2024 року відбудеться дводенна освітня програма на тему – "Енергетична незалежність бізнесу"
4 вересня 2024 року керівництвом Департаменту промисловості та розвитку підприємництва взято участь в установчому засіданні української частини Українсько-чеської ділової ради
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024