Засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва title
16 липня 2024 року відбулося засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва в Київській торгово-промисловій палаті.


Участь у засіданні взяли керівництво Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, президент Київської торгово промислової палати, керівник Департаменту житлово – комунальної інфраструктури, начальник відділу ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ», керівники промислових підприємств, представники районних в місті Києві державних адміністрацій.


На засіданні були розглянуті питання про стан виконання міської цільової Програми сприяння розвитку промисловості, підприємництва та споживчого ринку на 2024-2025 роки, про формування переліків критично важливих об’єктів, яким має бути забезпечено пріоритетне електропостачання (постанова Кабінету Міністрів України від 24.05.2024 № 600), про особливості постачання промисловим підприємствам міста Києва електричної енергії в умовах правового режиму воєнного стану, щодо визначення  підприємств критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення територіальної громади міста Києва в особливий період відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 № 76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», щодо залучення підприємств до участі у міжнародних виставках у 2024 році.
ІНШІ НОВИНИ
17 вересня 2024 року в рамках підготовки представлення промислового комплексу міста Києва «Made in Kyiv» на міжнародній виставці «THE MSV INTERNATIONAL ENGINEERING FAIR» (Брно, Чехія, 8-11 жовтня 2024 року) відбулась робоча нарада.
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України інформує, що на інформаційному ресурсі Infobox Prozorro створений спеціальний розділ для замовників «Екологічні вимоги» (https://infobox.prozorro.org/gpprequirements) в якому розміщені рекомендації щодо:
Запрошуємо вас взяти участь у серії мітапів та воркшопі, присвячених розробці
концепту інноваційного хабу наукового парку Academ.City! Захід організовано хабом інновацій для міст СИНХРО ПРОСТІР за ініціативи та підтримки Департаменту промисловості та розвитку підприємництва ВО КМР (КМДА)
17 – 18 вересня 2024 року відбудеться дводенна освітня програма на тему – "Енергетична незалежність бізнесу"
4 вересня 2024 року керівництвом Департаменту промисловості та розвитку підприємництва взято участь в установчому засіданні української частини Українсько-чеської ділової ради
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024