Комплекс виставок муніципального господарства 15-17 жовтня 2024 року title

Комплекс виставок муніципального господарства

15-17 жовтня 2024 року

За інформацією Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України з 15 по 17 жовтня 2024 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський пр-т, 15) відбудеться КОМПЛЕКС ВИСТАВОК МУНІЦИПАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА:

Міжнародна спеціалізована виставка «КОМУНТЕХ» (комунальна та спецтехніка, міський транспорт, управління відходами, благоустрій, комунальна теплоенергетика, smart city);

Міжнародна спеціалізована виставка «ДОРТЕХЕКСПО» (матеріали для будівництва доріг, дорожньо-будівельна техніка, запчастини, парковки, придорожній сервіс);

Міжнародна спеціалізована виставка «ЄВРОБУДЕКСПО» (асфальтобетонні заводи, будівельні матеріали та конструкції, енергоефективний будинок, автономні джерела тепла, ліфтове устаткування);

Міжнародна спеціалізована виставка «AQUA UKRAINE» (водопідготовка, водопостачання, водовідведення, насоси, труби та трубопровідна арматура, фільтри).

Враховуючи державну спрямованість проблематики та актуальність питань, що розглядатимуться під час проведення заходів, до участі у КОМПЛЕКСІ ВИСТАВОК МУНІЦИПАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА та представлення свого потенціалу і можливостей широкому колу фахівців запрошуються зацікавлені підприємства та організації, які здійснюють господарську  діяльність у відповідних сферах.

За довідками щодо участі у виставці звертатися до ТОВ «Міжнародний виставковий центр»: e-mail: forum@iec-expo.com.ua, сайт www.iec-expo.com.ua  Броварський пр-т, 15, м. Київ, 02002, тел./факс: (066) 490-07-57, а також до Мінінфраструктури: тел. (044) 351-46-58, 351-46-60.

ІНШІ НОВИНИ
17 вересня 2024 року в рамках підготовки представлення промислового комплексу міста Києва «Made in Kyiv» на міжнародній виставці «THE MSV INTERNATIONAL ENGINEERING FAIR» (Брно, Чехія, 8-11 жовтня 2024 року) відбулась робоча нарада.
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України інформує, що на інформаційному ресурсі Infobox Prozorro створений спеціальний розділ для замовників «Екологічні вимоги» (https://infobox.prozorro.org/gpprequirements) в якому розміщені рекомендації щодо:
Запрошуємо вас взяти участь у серії мітапів та воркшопі, присвячених розробці
концепту інноваційного хабу наукового парку Academ.City! Захід організовано хабом інновацій для міст СИНХРО ПРОСТІР за ініціативи та підтримки Департаменту промисловості та розвитку підприємництва ВО КМР (КМДА)
17 – 18 вересня 2024 року відбудеться дводенна освітня програма на тему – "Енергетична незалежність бізнесу"
4 вересня 2024 року керівництвом Департаменту промисловості та розвитку підприємництва взято участь в установчому засіданні української частини Українсько-чеської ділової ради
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024